Advertisement

Burak Yılmaz Trabzonspor : Burak Yilmaz Dan Flas 2010 2011 Aciklamasi Tum Spor Haber / Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Burak Yılmaz Trabzonspor : Burak Yilmaz Dan Flas 2010 2011 Aciklamasi Tum Spor Haber / Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.. Trabzonspor, eski gol kralı burak yılmaz'a kavuşuyor. Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. Trabzonspor, burak yılmaz transferini kap bildirdikten sonra, burak yılmaz'ın taraftara seslendiği videoyu yayınladı. Trabzonspor'un burak yılmaz transferini bugün yada yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor. Burak yılmaz, beijing guoan ile sözleşmesini feshetti.

Burak yılmaz, herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi. Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Trabzonspor transfer haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri futbolarena'da. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Burak Yilmaz 5 Yil Sonra Trabzonspor A Golle Dondu Goal Com
Burak Yilmaz 5 Yil Sonra Trabzonspor A Golle Dondu Goal Com from images.daznservices.com
Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Burak yılmaz'a da 1 milyon 72 bin 500 avro ödeme yapılmıştır. Burak yılmaz, herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Sevgili trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı. Trabzonspor, yılın transferini yaparak burak yılmaz'ı renklerine bağladı.

Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Burak yılmaz'a da 1 milyon 72 bin 500 avro ödeme yapılmıştır. Trabzonspor, yılın transferini yaparak burak yılmaz'ı renklerine bağladı. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor, burak yılmaz transferini kap bildirdikten sonra, burak yılmaz'ın taraftara seslendiği videoyu yayınladı. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. 31 yaşındaki golcü futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Trabzonspor, eski gol kralı burak yılmaz'a kavuşuyor. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Burak yılmaz'a da 1 milyon 72 bin 500 avro ödeme yapılmıştır. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın konyaspor maçında attığı 2 golün ardından spor yorumcusu mehmet demirkol değerlendirmelerde bulundu. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur.

Burak Yilmaz Trabzon A Geldi Son Dakika Spor Haberleri
Burak Yilmaz Trabzon A Geldi Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Öte yandan burak yılmaz, hem ülkeme hem de trabzonspor formasına geri dönüyorum. Sevgili trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Trabzonspor, yılın transferini yaparak burak yılmaz'ı renklerine bağladı. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. Milli futbolcu, eski takımı trabzonsporla anlaştı. Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı.

Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı.

Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak yılmaz, herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın konyaspor maçında attığı 2 golün ardından spor yorumcusu mehmet demirkol değerlendirmelerde bulundu. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Sevgili trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken; Öte yandan burak yılmaz, hem ülkeme hem de trabzonspor formasına geri dönüyorum. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Milli futbolcu, eski takımı trabzonsporla anlaştı. Trabzonspor burak yılmaz transferinde ne durumda? Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu.

Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu! Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor'un burak yılmaz transferini bugün yada yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Trabzonspor Da Burak Yilmaz In Donus Tarihi Belli Oldu Spor Haberleri
Trabzonspor Da Burak Yilmaz In Donus Tarihi Belli Oldu Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor transfer haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri futbolarena'da. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın konyaspor maçında attığı 2 golün ardından spor yorumcusu mehmet demirkol değerlendirmelerde bulundu. Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı.

Burak yılmaz, herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi.

Trabzonspor, yılın transferini yaparak burak yılmaz'ı renklerine bağladı. Burak yılmaz, beijing guoan ile sözleşmesini feshetti. Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti. Sevgili trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Öte yandan burak yılmaz, hem ülkeme hem de trabzonspor formasına geri dönüyorum. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki golcü futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu!

Posting Komentar

0 Komentar